مجله خبری اینترنتی شهر نرجه

مجله خبری اینترنتی شهر نرجه

مجله خبری اینترنتی شهر نرجه
مجله خبری اینترنتی شهر نرجه

مجله خبری اینترنتی شهر نرجه

مجله خبری اینترنتی شهر نرجه

خوش عکس بودن ذاتی نیست، شما هم می توانید عکس های زیبا داشته باشی

فیلم و عکس تنها یادگاری است که از مراسم عروسی به جا می‌ماند. به خاطر همین انتخاب یک آتلیه خوب همیشه از مهم‌ترین دغدغه‌های اصلی عروس و دامادها در برنامه‌ریزی مراسم عروسی است که اگر ختم به خیر نشود، عروس و داماد تا سال‌ها حسرتش را می‌کشند. این صفحه مخصوص کسانی است که در حال پیدا کردن آتلیه هستند و می‌خواهند بدانند برای یک انتخاب خوب و برای یک عکاسی بی‌نظیر چه آیتم‌هایی را باید مدنظر داشته باشند.

برای پاسخ به این سؤال رفته‌ایم سراغ خانم ترابی فارغ‌التحصیل رشته گرافیک و مدیر آتلیه ستاره ونوس تا از زبان او بشنویم که چگونه می توان یک آتلیه خوب را انتخاب کرد و چگونه می توان خوش عکس بود؟!

برای انتخاب بهترین آتلیه چه باید کرد؟

1- انتخاب آتلیه باید با همکاری عروس و داماد با هم انجام شود. بعضی وقت‌ها دیده‌ایم که زوج‌ها همکاری خوبی با هم ندارند و از همان اول کار عصبی هستند، وقتی روال این‌گونه طی شود طبیعی است که انتخاب هم انتخاب خوبی نخواهد بود. اما برخلاف این گروه، گروه دیگری از زوج‌ها خیلی با نشاط هستند و سعی می‌کنند ضمن همکاری با یکدیگر بهترین تصمیم را بگیرند. احساس ما این است در وضعیت دوم انتخاب درست‌تر و بهتری گرفته خواهد شد.

2- عروس و دامادها قبل از اینکه سراغ آتلیه‌ای بروند اطلاعات اولیه را در رابطه با سابقه، امکانات، کف و سقف قیمت‌ها، پرسنل و کیفیت عکاسی و فیلم‌برداری جمع کنند تا مجبور نشوند به هر آتلیه سرک بکشند. ضمن اینکه بهترین انتخاب می‌تواند با دیدن آلبوم‌های آتلیه‌ها انجام شود که بعضاً نمونه‌هایی از عکس‌ها روی سایت آتلیه‌ها هم موجود است.

3- سر زدن به 5 آتلیه برای انتخاب نهایی کافیست. بیشتر گشتن عروس و داماد را دچار وسواس می‌کند و این خوب نیست. چون وسواس بیش از اندازه آسیب‌هایی به همراه دارد که یکی از این آسیب‌ها عدم تصمیم‌گیری تا روزها و لحظات آخر است. اگر فکر می‌کنید زمانتان برای تصمیم‌گیری کم است و یا نمی‌توانید تصمیم بگیرید اول از همه به عروسی‌های دور و برتان توجه کنید. به آلبوم دوستانتان و. . . این هم یک راه انتخاب است.

4- «اگر ندانی که به کجا می‌خواهی بروی از هر راهی که بروی فرقی نمی‌کند.» چیزی که ما همیشه به عروس و دامادها تأکید می‌کنیم این است که آن‌ها حتما باید انتظاراتشان را از آتلیه خوب مشخص کنند تا اول خودشان بدانند چه می‌خواهند و بعد این خواسته‌ها را به مدیر آتلیه انتقال دهند. مثلا بعضی‌ها دکور آتلیه برایشان مهم‌ترین چیز است. بعضی‌ها افکت‌های کامپیوتری را بیشتر می‌پسندند. . . مدیر آتلیه باید بداند انتظار شما از عکس‌های عروسی‌تان چیست تا بتواند کمکتان کند.

5- زوج‌ها تا یک ماه قبل از مراسم عروسی، باید همه کارها از جمله آتلیه را هماهنگ کرده باشند.

6- برخی اوقات عروس و داماد آتلیه را در آخرین مراحل هماهنگ می‌کنند که این یک اشتباه بزرگ است. چون از نظر ما بعد از آنکه مکان مراسم مشخص شد نخستین جایی که باید هماهنگ شود آتلیه است. چرا که آتلیه مدیریت اکثر زمان روز عروسی را انجام می‌دهد و اگر انتخاب خوبی نباشد آن وقت یادگاری خوبی از مراسم عروسی باقی نخواهد ماند.

7- در انتخاب آتلیه، باید دقت شود که مکان آتلیه به لحاظ مکانی به محل برگزاری مراسم و آرایشگاه عروس نزدیک باشد.

8- عروس و دامادها حساب هزینه‌هایی که می‌خواهند برای آتلیه انجام دهند را داشته باشند. در این صورت است که هم مکان مراجعه را درست انتخاب خواهند کرد و هم اینکه زمانشان بیهوده تلف نخواهد شد.

 چگونه یک عکس خوب بگیریم؟

برای گرفتن یک عکس خوب هم عکاس باید تجربه خوبی داشته باشد و هم عروس و داماد حداقل خلاقیت را به کار بگیرند تا بتوانند تصویر خوب و با نشاطی را به ثبت برسانند. ضمن اینکه هنر عکاس و شناختش نسبت به تناسب‌های فیزیکی و رنگی هم جزو لاینفک یک عکاسی خوب است. پس چند پیشنهاد و راهنمایی برای گرفتن عکس با طراوت در روز عروسی را بخوانید:

1- مهم‌ترین نکته در داشتن یک عکس خوب این است که هر فردی باید بتواند در محیط آتلیه احساس آرامش و راحتی کند. این موضوع از آنجا برای عروس دامادها ویژه است که آن‌ها تا روز عروسی لحظات پرفشار و پر استرسی را گذرانده و همین باعث می‌شود اغلب دل نگران و آشفته باشند. بنابراین با این شرایط ممکن است عکس ایده‌آل گرفته نشود؛ پس توصیه ما به همه عروس‌ها و دامادها این است زمانی که از در آتلیه وارد می‌شوند همه استرس‌ها را بیرون در بگذارند و سعی کنند در آن یکی دو ساعت لحظات خوب و آرامی داشته باشند.

2- هیچ عکاسی از عروس و داماد انتظار یک مدل ایده‌آل را ندارد. پس آن‌ها نگران فرم بدن و چهره خودشان نباشند. چرا که یک عکاس با تجربه می‌تواند تصویر خوبی از چهره‌ها و اندام‌های متضاد در بیاورد.

3- عروس و داماد قبل از حضور در آتلیه در اینترنت عکس‌های عروسی را سرچ بزنند و فیگورهای متفاوت را ببینند و در یک یا دو مورد آن‌ها را با عکاس در میان بگذارند آن وقت است که اشتراکات ذهنی بین خواسته عروس و داماد و عکاس شکل می‌گیرد.

4- عروس و داماد با عکاس همکاری کنند چون برای گرفتن یک عکس رمانتیک و یا شاد و خوشحال، عکاس حتماً به همراهی و همکاری آن‌ها نیاز دارد.

5- بهتر است عروس و داماد از شلوغ کاری در رنگ‌ها به خصوص در لباس جلوگیری کنند.

6- پیشنهاد می‌کنیم عروس و داماد برای انتخاب دسته گل و حتی تزیین ماشین عروس با عکاس مشورت کنند.

7- دامادهایی که خودشان را چاق می‌دانند از رنگ‌های تیره و عروس‌هایی که خودشان را لاغر می‌بینند از لباس‌های پفی استفاده کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد